YES CPH

Referencer old

Referencer 

 
 
“YES CPH har været en super partner at samarbejde med ift. køkkenservice og events på vores universitetsområde. Deres medarbejdere har ved bestilling været afgørende i afviklingen af vores daglige frokoster i vores kantine til over 100 personer, der arbejder på vores universitetsområde, og hjulpet med diverse køkkenserviceopgaver og ommøblering. Vi værdsætter deres hjælp, og det er prisværdigt, at de gør en indsats for kontinuerligt at forbedre deres services og stadig giver noget tilbage til samfundet ved at ansætte flygtninge. Vi ser frem til at støtte deres arbejde nu og i fremtiden”
— Nicolette Thams, Singularity U Nordic
 
SingularityU_Nordic_Hub.jpg
MG_9436ok.jpg
”Fordi YES CPH er et startup, var vi bekymrede for, hvorvidt de kunne yde, hvad de lover. De imødekom vores bekymringer ved at give os en fleksibel servicekontrakt med en 3-måneders prøveperiode. For os viser det den selvtillid, YES CPH besidder. Efter at have arbejdet med dem kan jeg se, at YES er meget organiserede i deres arbejdsgang og har opbygget en opgaveliste, der fokuserer på vores behov. De leverer den absolut højeste kvalitet, hver gang de er her, og vi er meget glade for deres service.”
— Stine Kærn Simonsen, Rebel Workspace
”YES CPH har leveret kompetente medarbejdere til Villa Kultur, der hjælper med at holde Villa i super stand. At have et rent arbejdsmiljø understøtter flowet af kreativitet, som er nøglen til at hjælpe vores egne iværksættere til fortsat at vokse og opnå succes.”
— - Anna Karólína Gestdóttir, Villa Kultur
Villa Kulture .jpg
Screen Shot 2018-06-25 at 2.28.30 PM.png
”YES CPH er hurtige og fleksible. Det tog kun to dage at opsætte alle de nødvendige ting såsom servicekontrakten, rengøringsartikler osv. Ydermere er vores kontormiljø blevet væsentligt bedre, siden YES CPH overtog vores rengøring. De er meget detaljeorienterede, hvilket betyder, at de både klarer den daglige rengøring og mindre ting som at vande planter, bestille nødvendige ting til vores køkken og lignende. Det afspejler den omhu og selvtillid, de bringer med sig. Ej at forglemme de sociale formål, som vi kan understøtte ved at samarbejde med YES. Mit team og jeg føler os virkelig i gode hænder.”
— Andreas von Buchwald, Nordic Knowledge Partners
”At arbejde med YES CPH har alt i alt været en stor oplevelse. De dedikerer sig til levering af god service i høj kvalitet, og deres smarte processer har endda reduceret de nødvendige arbejdstimer, hvilket har resulteret i en besparelse på vores facility service-omkostninger.”
— Nikolaj Hansen, Sidecar
Sidecar .jpg
Gilt .jpg
”At arbejde med ’YES CPH’ har sikret professionalisme og personlighed i samtlige dele af vores virksomhed. At hjælpe underprivilegerede mennesker igennem rengøring er næsten på lige fod med guddommelighed.”
— Peter Altenburg, Gilt & Bar Uno
”Som et mindre team er det meget vigtigt, at min virksomhed kører gnidningsfrit. Med YES CPH er det fantastisk, at de altid er i stand til at hjælpe mig og kan levere den service, jeg har brug for – selv med kort varsel. Tamir, Sala og Søren arbejder hos os. Vi værdsætter virkelig den venlige og produktive vibe, som de bringer med sig på arbejde.”
— Rasmuss Fischer, Gastronomisk Innovation
GI.jpg