YES CPH

Om

YES CPH - En servicevirksomhed drevet af impact, som sigter efter at ændre paradigmet for, hvor hvordan immigranter og flygtninge bliver integreret på det danske arbejdsmarked og kan samtidigt tilbyde en unik mulighed til virksomheder, for at tage deres sociale ansvar.

 
 
 
28336485_10155378335294135_784593395985394242_o.jpg

Historie: Fra opvasker til entreprenør

Da Riad, grundlæggeren af YES CPH kom til Danmark for 7 år siden, havde han ikke en let begyndelse. Som en international studerende, der måtte betale for sin egen undervisning og tilpasse sig en ny kultur, fandt han sig nødt til at arbejde som opvasker og rengøringspersonale under lave arbejdsvilkår. De servicevirksomheder han havde arbejdet for behandlede medarbejderne, hovedsageligt indvandrere, uacceptabelt og betalte kun halvdelen af branchens standardløn. Da Riad startede sin kandidat i Global Refugees Studies, lærte han mere om flygtninge og nykommere som ham selv, som befandt sig i lidt af en kamp, da de var fanget i en lignende situation, inden for denne branche. Dybt berørt af de utålelige og relatérbare omstændigheder for disse mennesker, var han motiveret til at tilbyde et mere humant alternativ til de grådige servicevirksomheder, der udnytter folk som befinder sig i en vanskelig situation. Det var derfor han besluttede at starte sit eget firma.

 

Vision: Hvad vi vil opnå?

Retfærdige beskæftigelsesmuligheder for alle flygtninge i Danmark.

Mission: Hvad vi gør?

At tilbyde en overkommelig, pålidelig og kvalitetsservice, udført af flygtninge, hvor gode arbejdsvilkår og rimelige lønninger garanteres. Ved at gøre dette kan vi sikre bæredygtige integrationsmuligheder for flygtninge, samtidig med at virksomhederne får et positivt arbejdsmiljø og en chance for at give noget tilbage til samfundet.IMG_0391.jpg
 
IMG_0085.jpg

Tilgang til Facility Services: Bottom-U

Da vi vil hjælpe flygtninge med at tage deres første skridt ind på det danske arbejdsmarked, var det vigtigt for os at finde en type job, der kunne tilpasses forskellige baggrunde og ikke krævede for meget arbejdserfaring eller tekniske færdigheder. Med den forståelse, at flygtninge netop er flyttet til deres nye værtssamfund og mange af deres akademiske, erhvervs- eller industrisertifikater måske ikke bliver anerkendt i det nye land, var facilitetstjenesterne et område, der kunne give os hurtig adgang til jobskabelse.

Jobs er vigtige for integrationen og de kan være en afgørende oplevelse for, hvordan nykommere føler sig i deres værtssamfund. Ved at kombinere facilitetstjenester og vores inkluderende tilgang til branchen mener vi, at vi ikke blot kan bringe flygtninge ind på arbejdsmarkedet lettere end i andre brancher, men også at vi kan give dem mulighed for personlig vækst og integration. Da de indgår i de forskellige kontormiljøer, hvor vi opererer, har de mulighed for at forstå arbejdstilgangen i Danmark og få inspiration til deres fremtidige karriere, som vi før har oplevet. Vi ønsker at hjælpe dem med at tage det første skridt til at forme deres drømme og komme til toppen.